Designer-inspirerede smykker til mænd

Kvinder er ikke længere de eneste, der bærer smykker. Mænd kan lide at bære smykker lige så meget som kvinder kan. Der er et stort udvalg af smykker til mænd på markedet. Titanium er blevet vældig populært hos mænd på grund af dets store holdbarhed.

Ure til mænd Titanium – eller retteligt: titan - blev opdaget tilbage i 1791, og det har siden ændret sig meget. Titan har været brugt i skibsbyggeri, dykkerudstyr, og i rumfartsindustrien på rumfærger. Titan er kendt for sin styrke og funktionalitet.

Titan er ikke kun et letvægtsmateriale; det er også stærkt og holdbart. Titan findes i mange forskellige farver, så som blå, rød, sort, sølvfarvet og guldfarvet. Mænd er gået over til titan på grund af dets holdbare egenskaber. En mands hånd lever et hårdt liv, så smykkerne på hånden skal kunne holde til det.

Titan er så omtalt og vellidt som det er på grund af dets evne til ikke at slides eller ridses; det ser på en eller anden vis altid nyt ud. Det siges, at hvis titan var blevet fundet før guld, så havde det domineret markedet i stedet. Intet andet materiale på markedet kan slå titan og dets look.

Udvalget af smykker til mænd rummer mange smykketyper

Smykker til mænd

Smykker til mænd består ikke kun af ringe – du kan også finde halskæder, armbånd, ure og manchetknapper. Der er efterhånden kommet et stort udvalg, inden for smykker til mænd. Det er helt naturligt i takt med den stigende popularitet blandt herresmykker.

Mange mænd kan lide titan, fordi de kan designe det således, at det passer til deres egne præferencer eller design-ønsker. Folk kan lide titan fordi det er til at betale, og det er en klog investering.

I modsætning til sølv bliver det ikke plettet eller misfarvet, så uanset hvad du udsætter det for, beholder det altid sit nye look. Titan vil med tiden overtage guldets marked på grund af dets egenskaber med hensyn til holdbarhed, letvægt og styrke.

Så hvorfor ikke gøre en investering og glæde dig selv eller købe et titan-smykke til manden i dit liv?

Smykke til mænd Sølv ring til mænd Guldring til mænd
Tilbage