Smykker til mænd – moderigtige trends

Mode smykker til mænd har aldrig været så populære som de er i dag, og deres popularitet spreder sig som en løbeild.

Smykker til mænd omfatter efterhånden et bredt udvalg, der rummer alt fra ringe, halskæder, kæder, manchetknapper, til nøgleringe etc.

Smykkerne findes i dag i udsøgte designs, og de oser af maskulinitet. Der findes en lang række herresmykker at vælge imellem, og skulle du have piercinger, kan du også kigge efter øreringe, ringe til øjenbryn etc.


Match smykkerne på den rigtige måde

Køb smykker og smykketilbehør i forhold til det tøj du går med. Når du går i formelt tøj, bør du undlade læderarmbånd og i stedet gå med manchetknapper. Manchetknapper findes med katteøjne, kranier etc., så du kan sagtens vælge noget, der genspejler din personlighed.

Hvis du er en eventyrlysten person, kan du genspejle dette med kompas-manchetknapper. Igen: Kæder kan du bære ved egnede lejligheder.

Vedhæng

Vedhæng er et andet vellidt herresmykke. Vedhæng er underliggende smykker. Du kan vælge dit stjernetegn – stjernetegn er ekstremt populære og findes i et stort udvalg af materialer. Nogle vedhæng findes som metal på læder, mens andre er af metal med forskellige afslutninger.

Af andre populære vedhæng kan nævnes Stingray-vedhæng, hundevedhæng og helgen-vedhæng. De religiøse vedhæng bruges til at vise dit religiøse tilhørsforhold. De fleste mænd går ud og køber deres vedhæng i butikkerne, men hvis du overvejer et bestemt design, kan du altid få dette lavet specielt til dig selv.

Herre armbånd i sølv

Penge-clips

Penge-clips er ikke så populære igen som smykketilbehør, men de, der bruger dem, elsker dem. Penge-clips fås som oftest i sølv, og de ser rigtig elegante ud på alle. De findes i mange forskellige stilarter. En penge-clips med indgravering kan også være et flot gave.

Kæder

Kæder er det mest populære indenfor smykker til mænd. Kæderne findes i sølv, læder og guld. Guldkæder på mænd er langt mere populære end du kan forestille dig. Og hvis du foretrækker en enkel stil, kan du vælge enten kæder i sølv eller læder.

Øreringe til mænd

Øreringe er endnu et udbredt herresmykke. Næsten alle mænd er startet med at have øret piercet. Nogle mænd foretrækker ringe, mens andre foretrækker ørestikkere. Ørestikkeren kan være rund eller firkantet.

De findes i forskellige størrelser, og man bør vælge den størrelse og stil, der passer til ens ansigtstræk.

Det er ligegyldigt hvilket slags smykker du vælger; så længe du bærer dem med en masse selvtillid, ser de godt ud på dig.

Tilbage